Kiti renginiai


Šluotos leidiniai


Šluotos partneriai


Balandžio 7-osios vakare Plungės kultūros centrą užlies juokas ir šypsenos.
Balandžio pirmosios dienos šalyje skirtos juokui, gerai nuotaikai ir humorui. Todėl šiemet kultūros centras nusprendė humoro šventę surengti ir plungiškiams.
Į kvietimą dalyvauti šventėje atsiliepė ir aplinkinių rajonų gerai žinomos humoro grupės. Plungiškiai matys jau 15 metų gyvuojančią Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centro humoro grupę „Vamzdiec“, kuriai vadovauja kultūros centro direktorė Kirsta Kinčienė. Šį kolektyvą daug metų galima matyti tarp geriausių respublikinio humoro sambūrio „Juokis“ dalyvių. Jie šio sambūrio  laureatai, buvę diplomantai, aplankę daugelį Lietuvos rajonų. Ši grupė Mažeikiuose organizuoja Humoro vakarus – nominacijas „Auksinis voratinklis“ į kurio pinkles patekti nenori nė vienas. Grupė savo veiklą vykdo su credo „Juokas su tikslu, kad po to bus geriau“. „Vamzdiec“ kiekvienais metais sukuria vis naujas programas, sukurti net du DVD filmai apie miesto negeroves.
Dvi humoro grupės atvyks iš Telšių rajono Nevarėnų kultūros centro. Abi antrą dešimtmetį perkopusios humoro grupės taip pat gerai žinomos tiek Telšių apskrityje, tiek Lietuvoje. Moterų grupė „Barboros“, kuriai vadovauja Raimonda Padolskienė iš viso yra parengusios dešimt programų. Albino Šmukštos vadovaujama grupė „Kanapis“ taip pat aktyviai dalyvauja įvairiuose respublikiniuose humoro renginiuose.
Prie šių kolektyvų prisijungs ir plungiškis, LNK TV anekdotų II-ojo čempionato „Mes čempionai“ nugalėtojas Gintautas Vaitkevičius.
Humoristines programas šiam vakarui rengia ir Kultūros centro humoro grupė „Risus“, vadovaujama Egidijaus Vaškelevičiaus, bei Kultūros centro renginių organizavimo klubas „Menade“, vadovė Simona Gudavičiūtė.
Informaciją parengė Daiva Gramalienė
kiti renginiai...

Šluota laukia Jūsų laiškų:

Šluotos korespondencija: Gynėjų g. 4, LT-01109 Vilnius.
Šluotos el. paštas: humor@sluota.com;
karikaturos@gmail.com
Parama tik 2%. kurie Jums nieko nekainuoja

 

blogspot visitor